Zithromax

från 521 kr

( Recept + Läkemedel + Leverans inom 24 timmar )
Aktiva ämnen: Azithromycin
Kategorier: ,

Beskrivning

Vad är Zithromax?

Zithromax innehåller azitromycin. Detta är ett makrolidantibiotikum som bekämpar bakterier. En läkare skriver ut Zithromax för att bota infektioner orsakade av bakterier. Zithromax finns i form av tabletter och suspensioner.

Vad används det här läkemedlet för?

Zithromax ordineras för att bekämpa bakterieinfektioner. Detta är infektioner i luftvägarna, t.ex. lunginflammation, kikhosta, infektioner i mellanörat…. samt hudinfektioner, till exempel erysipelas. Dessutom kan du använda Zithromax för att bekämpa vissa könssjukdomar: Klamydia, gonorré och chancroid (mjuk chancre). Antibiotikan hjälper också vid borrelia, diarré och lunginflammation på grund av cystisk fibros.

Hur fungerar Zithromax?

Azitromycin bekämpar bakterier genom att hämma deras tillväxt. Längden på kursen bestäms av en läkare. Den varar vanligtvis mellan 1 och 5 dagar. Läkemedlet börjar verka efter 2-3 timmar. Du kommer att märka att symptomen avtar efter några dagar. Fortsätt behandlingen till slutet.

Ta en tablett med ett halvt glas vatten. Om du tar suspensionen ska du först mäta ut rätt mängd med en mätsked eller doseringsspruta. Du kan skölja bort den bittra smaken av suspensionen med ett glas vatten eller fruktjuice efter att du tagit den. Du kan få illamående eller magsmärtor efter att du tagit detta läkemedel. I detta fall kan du ta Zithromax med lite mat.

Vanligtvis behöver du ta en dos en gång om dagen. Gör det enkelt för dig själv och välj en bestämd tid för det. I andra fall kan du behöva ta en tablett två eller tre gånger i veckan. I det här fallet är det lämpligt att välja fasta dagar. På så sätt är det mindre troligt att du missar en dos. Du kan ta detta läkemedel före, under eller efter en måltid.

Hur effektivt är detta läkemedel?

Det är viktigt att du fortsätter att ta detta läkemedel till slutet. Även om infektionen verkar vara botad kan levande bakterier finnas kvar. De sista tabletterna dödar även dessa. Förutom gastrointestinala symtom kan huvudvärk, yrsel, smakförlust och stickningar i händer och fötter förekomma i undantagsfall. Sömnstörningar, trötthet och hudutslag kan också förekomma. Zithromax kan interagera med andra läkemedel. Använd inte detta antibiotikum tillsammans med antikoagulantia (acenocoumarol och fenprocoumon), migränmedicin: Ergotamin och ciklosporin. Ta inte heller i kombination med digoxin, ett läkemedel mot hjärtsvikt och arytmier, och tyfusvaccinkapslar. Zithromax ökar biverkningarna av dessa läkemedel och hämmar effekten av tyfusvaccinkapslar. Använd inte detta läkemedel om du är gravid.

Köp Zithromax

Du kan köpa Zithromax här utan recept. Utan recept från din egen läkare, även om detta läkemedel kräver ett recept. Du kommer därför att delta i ett online-samtal med oss. Detta kommer att bedömas av en läkare som är knuten till oss och som kommer att avgöra om läkemedlet är lämpligt för dig och säkert att använda. Om så är fallet kommer läkaren att skriva ut ett recept på Zithromax. Vi ordnar sedan en snabb och diskret leverans.

( Recept + Läkemedel + Leverans inom 24 timmar )
Beställ nu

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Zithromax”

Din e-postadress kommer inte publiceras.