Gonorrhoe (Tripper)-Behandlung

84 kr

( Recept + Läkemedel + Leverans inom 24 timmar )
Aktiva ämnen: Azithromycin / Cefixime
Kategorier: ,

Beskrivning

Vad består behandlingen av gonorré (gonorré) av?

Behandlingen av gonorré (gonorré) består av två antibiotika: Suprax och azitromycin för behandling av gonorré (clap). Suprax tabletter innehåller 200 mg cefixim och Azitromycin tabletter innehåller 500 mg azitromycin.

Vad används denna behandling för?

Du använder detta läkemedel för att behandla gonorré. Gonorré är en sexuellt överförbar sjukdom (STD) som orsakas av en bakterieinfektion (gonokocker). Gonokocker infekterar män i urinröret och orsakar inflammation i urinröret. Detta orsakar svår smärta vid urinering och en gulgrön urladdning från penis. Sjukdomen är vanligast hos unga män. Men även kvinnor kan få sjukdomen.

Hur fungerar behandling av gonorré (gonorré)?

Suprax och azitromycin fungerar på två olika sätt. Bakteriecellerna producerar ämnen och proteiner för vidare utveckling och reproduktion. Cefixime ser till att bakteriecellerna inte längre kan tillverka de ämnen som bygger upp cellväggen och håller cellstrukturen intakt. Som ett resultat av detta bryts cellerna långsamt ner och förstörs av vita blodkroppar. Azitromycin ser till att cellerna inte längre kan producera de enzymer och proteiner som de behöver för att föröka sig. På så sätt kan immunförsvaret förstöra och eliminera infektionen.

Hur man använder

Du följer en engångsbehandling: ta 400 mg Suprax och 2000 mg azitromycin en gång. Drick inte alkohol innan du tar det och i upp till 48 timmar efter det att du tagit det.

Hur effektiv är denna behandling?

Dessa antibiotika är effektiva för behandling av gonorré. Efter några dagar avtar symtomen. Eftersom de två antibiotikorna verkar på olika sätt är behandlingen ännu effektivare.

Vanligtvis behandlas gonorré först med en injektion. Om du inte kan få en injektion eller är rädd för det kan du ta antibiotika i tablettform. Drick inte alkohol innan du tar läkemedlet och upp till 48 timmar efter det att du tagit det. Detta upphäver effekten av läkemedlet. Ha inte sex med din partner under 7 dagar efter behandlingen.

Det är viktigt att behandla gonorré. Om du inte gör det kan män få inflammation i prostata och epididymis. Kvinnor kan få livmoderinflammation eller fertilitetsproblem.

Möjliga biverkningar: Buksmärta, diarré, illamående, klåda, ledvärk, trötthet, hörselnedsättning, kräkningar. Du kan också bli andfådd, få en torr mun, svett…. Läs bipacksedeln om alla biverkningar.

Köp gonorré (clap) behandling

Vill du köpa gonorré (gonorré) behandling online säkert, lagligt och diskret utan recept? Då har du kommit till rätt ställe! Här behöver du inget separat recept från din läkare för denna behandling. Allt du behöver göra är att fylla i ett noggrant förberett samråd online. Detta samråd kommer att bedömas av en behandlande läkare. När det är godkänt skriver läkaren ut ett online-recept åt dig. Vi kan sedan skicka din beställning snabbt och diskret till den adress du anger.

( Recept + Läkemedel + Leverans inom 24 timmar )
Beställ nu

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Gonorrhoe (Tripper)-Behandlung”

Din e-postadress kommer inte publiceras.